Vi hjälper dig med din bok

text böcker layout formgivning korrekturläsning
Behöver du hjälp med din bok? Oavsett om du har skrivit den och ska ge ut den själv, eller om du är ett förlag som behöver hjälp med formgivningen: Telegrafstationen kan det här med böcker! Vi har en mångårig erfarenhet från bokbranschen, och har fördelen av att ha sett båda sidorna av myntet; både som författare och som redaktör och förläggare.

”Det är ett nöje att samarbeta med Telegrafstationen, smidigt och enkelt. Jag har fått många goda kommentarer om layouten från läsare av mina böcker.”
– Joakim Anderson, författare till ”Mördaren inom mig”, ”Repa i lacken” och “Smugglare”.

Vi fixar korrekturläsning, layout, typografi, inlaga, omslag och levererar en tryckfärdig fil. Vill du kan vi också ombesörja tryckningen av boken, eller ge dig tips på bra, pålitliga och prisvärda tryckerier för både digital (print on demand) och offsettryck. Givetvis kan vi också hjälpa till med själva textproduktionen – om du har en idé om till exempel en släktkrönika eller en biografi men inte känner att du själv kan skriva boken.

“När jag skrev boken “Ibland finns det inga enkla svar – en bok om självskadebeteende och ätstörningar” behövde jag lektörs- och formgivningshjälp och vände mig till Telegrafstationen. Hos Telegrafstationen fick jag en helhetslösning och all den hjälp jag behövde för att göra mitt bokprojekt till verklighet!”
– Conny Allaskog, Författare till “Ibland finns det inga enkla svar”.

Vi samarbetar även med Spyglass Text som erbjuder ytterligare tjänster som språkgranskning, lektörsutlåtande och redigering av ditt manus.

Behöver du sedan en webbsida eller vill på annat sätt sprida budskapet om din bok och ditt skrivande, ja då kan vi hjälpa dig med det också!

Vi tar emot uppdrag från privatpersoner, förlag, föreningar, företag…

Hör av dig för mer information och en prisuppgift. Vi hjälper dig med din bok!