Äntligen! Ny Portfolio

Något som är bra med den här tiden på året är att man får lite tid till de där projekten som blivit liggande. De som inte är absolut nödvändiga, men som behöver göras. Som till exempel att efter tre år äntligen bli klar med Telegrafstationens portfoliosida. Här hittar du inte alla uppdrag vi har haft, men ett ganska representativt urval av trycksaker och webbsidor. I portfolion ingår även några tidigare arbeten som jag antingen gjorde som frilans eller som delägare i Informationsbyrån i Malmö.

En snabb titt i portfolion skvallrar om att vi kanske inte är en firma som har den allra starkaste egna profilen i våra arbeten. Vi lyssnar på våra kunder och skapar något som passar just den aktuella kunden och uppdraget. Men vissa gemensamma drag går nog att hitta! Det går också att se att vi har en stor kundgrupp i kultur- och föreningsvärlden. Förlag, kulturfestivaler, bibliotek… Men självklart arbetar vi lika gärna med den ”kommersiella” världen. Allt handlar som sagt om uppdraget. Att mötas och arbeta sig fram till en slutprodukt som är funktionell, ändamålsenlig och vacker. 2013 fick vi till exempel uppdraget att ge PiratenPosten en helt ny layout, ett riktigt hedersuppdrag – och slutresultatet tycker både vi och uppdragsgivaren blev osedvanligt lyckat.

Vad som inte syns i portfolion är de mer osynliga uppdragen, som textredigering, korrekturläsning och redaktionellt arbete. Men det gör vi också. Liksom skrivarkurserna, även om vi har blivit tvungna att dra ner på den delen av verksamheten av tidsskäl. Det är inte med så lite stolthet vi själva ser tillbaka på de tre år som gått sedan vi startade verksamheten! Ett stort tack till våra kunder, gamla, just-nu-aktuella, och framtida. Väl mött igen!

PS. Portfolion hittar du förstås i menyn här ovanför. Eller: här. DS