Lite mer om… Webbsidor

Telegrafstationen skapar dynamiska, användarvänliga och snygga webbsidor för både små och stora behov. Med rätt design och ett tydligt budskap når du din målgrupp!

Vi bygger dynamiska webbsidor, framför allt med hjälp av CMS*-verktyget WordPress, där du som kund på ett enkelt sätt själv kan arbeta vidare och uppdatera din sida. Varje nytt uppdrag är just det – ett nytt uppdrag, så vi använder oss inte av färdiga mallar.

Bildgallerier, diskussionsforum och e-handelslösningar – eller bara en enkel sida som presenterar din verksamhet; inget jobb är för stort eller för smått!

Uppdatera själv eller låt oss göra det

Vi vill inte binda upp dig med månads- eller årsavgifter. Att vi använder oss av Open source-verktyg som WordPress, innebär för dig som kund att du inte kommer att vara låst till Telegrafstationen, du kan välja att fortsätta uppdatera din sida själv, eller anlita en annan konsult. Givetvis kan du också välja att låta Telegrafstationen ta hand om uppdateringar och allt annat som har med sidan att göra. 4 timmars support ingår hur som helst, och därefter erbjuder vi förmånliga “serviceavtal” på olika nivåer. Alltifrån att vi en gång om året kollar över sidan, uppdaterar virusskydd och ser till att du har senaste versionen av WordPress och andra viktiga tillägg, till att vi sköter alla uppdateringar och allt underhåll.

Våra webbsidor har så kallad “responsiv design” vilket innebär att de är anpassade till alla slags skärmar, mobiler, ipads och datorer.

Välj mellan Mini, Regular och Gigant

Målet med alla våra webbsidor är att de ska vara responsiva och användarvänliga. Funktionerna måste vara enkla nog för administratörer/redaktörer utan utvecklingsbakgrund att anpassa och skapa ny content. Teknisk implementation (WordPress), UI/UX och test, avstämningar, korrespondens och 4 timmar support ingår i alla tre varianter.

Mini är en webbsida med en visningssida, den kan dock innehålla mycket information (som användare kan man scrolla upp och ner) och det går även att lägga upp slides och video på visningssidan.

Regular innebär en hemsida med tre visningssidor, som fylls med innehåll efter dina önskemål. I Regular ingår kontaktformulär, menyval, ikoner som hänvisar till sociala medier och du får också vara med och tycka till om den grafiska profilen (i Mini blir hemsidan mer generisk).

Gigant är en hemsida med upp till fem visningssidor. Förutom allt som ingår i Regular, får du i Gigant även en kalenderfunktion på din hemsida. I denna paketlösning ingår även SEO (Search Engine Optimization) alltså sökmotoroptimering, det vill säga att vi använder tekniker som gör att webbsida syns så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer. Det ingår även en utbildning vid överlämning av hemsidan och du som kund får mer insyn i projektet, mer att säga till om, du hålls uppdaterad och har en möjlighet att påverka.

Inget uppdrag är dock för stort, är du intresserad av en hemsidelösning utifrån andra behov än vad som är beskrivit ovan – tveka inte att höra av dig!

WordPress

WordPress är ett system som lämpar sig för mycket mer än bara “vanliga bloggar”, detta bevisas av att CNN, Spotify, Esquire och Time (för att bara nämna några få exempel) är byggda på WordPress-plattformar. Dessutom: Google älskar WordPress! Det bevisas av hur högt sidor byggda i WordPress hamnar i sökresultaten.

Tveka inte att höra av dig för att få ett kostnadsförslag – våra priser är mycket konkurrenskraftiga – eller boka ett möte.

* CMS = Content Management System, eller innehållshanteringssystem på svenska.

Hör av dig för mer information eller en offertförfrågan! Maila info@telegrafstationen.se.