Mer om

Texter

Telegrafstationen har en bred och djup språklig kompetens. Vi erbjuder korrekturläsning, språkgranskning och ingående ombearbetningar av olika texter. Vi finslipar och (spök)skriver om det efterfrågas. Vi utvecklar bokmanus genom våra lektörstjänster, vi analyserar manusets styrkor och utvecklingsmöjligheter, med en genomgång av handling, dramaturgi, språkbehandling, perspektiv, logik, karaktärer och dialoger, du får ett förslag på handlingsplan för fortsatt arbete. Vi erbjuder två olika upplägg: ett stort lektörsutlåtande och ett mindre. Förverkliga din bokdröm! Med våra lektörstjänster blir din berättelse starkare. Du får ärlig, positiv och konstruktiv kritik som förhoppningsvis lyfter både dig och din text.

Manushjälpen kallar vi den del av Telegrafstationen där all vår litterära och textuella kompetens finns samlad. Kika närmare vårt tjänsteutbud för språkgranskning och manushjälp där.

Hör av dig för mer information eller en offertförfrågan!

Maila info@telegrafstationen.se.

Exempel

Vi fixar korrekturläsning, layout, typografi, inlaga, omslag och levererar en tryckfärdig fil.

Vill du kan vi också ombesörja tryckningen av boken, eller ge dig tips på bra, pålitliga och prisvärda tryckerier för både digital (print on demand) och offsettryck. Vi hjälper även gärna till med själva textproduktionen – om du har en idé om till exempel en släktkrönika eller en biografi men inte känner att du själv kan skriva boken. Vi har erfarenhet av att ha arbetat med privatpersoner, förlag, föreningar och företag.

Grafisk profil för Riksföreningen Äldres Hälsa

Grafisk profil för Riksföreningen Äldres Hälsa

Vi har arbetat fram grafisk profilmanual samt logotyp för Riksföreningen Äldres Hälsa. Profilen innehåller riktlinjer för grafisk design på hemsida, i tryck, i rörlig bild och i sociala medier.Syftet med den grafiska manualen är att åstadkomma en genomgående...

Återhämtningsguiden

Återhämtningsguiden

En trycksak för dig som är anhörig/närstående till någon som lider av psykisk ohälsa.

Låt oss jobba ihop!

Hör av dig till oss och beskriv vad du behöver hjälp med så tar vi ett möte och ser hur vi kan vara till tjänst.

info@telegrafstationen.se
Telegrafstationen AB
Media Evolution City
Stora Varvsgatan 11
211 19 Malmö