Mer om

Bokutgivning

Oavsett om du har skrivit en bok och planerar att ge ut den själv, eller om du är ett förlag som behöver hjälp med formgivning: Vi har mångårig erfarenhet från bokbranschens alla sidor och hjälper gärna till.

Vi utför all typ av formgivning av böcker. Vi illustrerar, sätter inlagor och skapar omslag. Utöver formgivning erbjuder vi även redaktionella tjänster, såsom lektörsläsning och korrekturläsning.

Hör av dig till oss för en offert kring hur vi kan hjälpa dig med din bok!

Maila info@telegrafstationen.se.

Exempel

Vi fixar korrekturläsning, layout, typografi, inlaga, omslag och levererar en tryckfärdig fil.

Vill du kan vi också ombesörja tryckningen av boken, eller ge dig tips på bra, pålitliga och prisvärda tryckerier för både digital (print on demand) och offsettryck. Vi hjälper även gärna till med själva textproduktionen – om du har en idé om till exempel en släktkrönika eller en biografi men inte känner att du själv kan skriva boken. Vi har erfarenhet av att ha arbetat med privatpersoner, förlag, föreningar och företag.

  Grafisk profil för Riksföreningen Äldres Hälsa

  Grafisk profil för Riksföreningen Äldres Hälsa

  Vi har arbetat fram grafisk profilmanual samt logotyp för Riksföreningen Äldres Hälsa. Profilen innehåller riktlinjer för grafisk design på hemsida, i tryck, i rörlig bild och i sociala medier.Syftet med den grafiska manualen är att åstadkomma en genomgående...

  Återhämtningsguiden

  Återhämtningsguiden

  En trycksak för dig som är anhörig/närstående till någon som lider av psykisk ohälsa.