Lite mer om… Webbsidor

arbetscollage
Telegrafstationen skapar dynamiska, användarvänliga och snygga webbsidor för både små och stora behov. Med rätt design och ett tydligt budskap når du din målgrupp!

Vi bygger dynamiska webbsidor, framför allt med hjälp av CMS*-verktygen WordPress och Joomla, där kunden på ett enkelt sätt själv kan arbeta vidare och uppdatera sin sida. Varje sida skräddarsys efter kundens behov och därför erbjuder vi inga färdiga mallar. Givetvis går det också att välja en sida där Telegrafstationen tar hand om uppdateringar och allt annat som har med sidan att göra.

Bildgallerier, diskussionsforum och e-handelslösningar – eller bara en enkel sida som presenterar din verksamhet; inget jobb är för stort eller för smått!

Vi vill inte binda upp dig med månads- eller årsavgifter. Att vi använder oss av Open source-verktyg som nyss nämnda WordPress och Joomla, innebär för dig som kund att du inte kommer att vara låst till Telegrafstationen, du kan välja att fortsätta uppdatera din sida själv, eller anlita en annan konsult.

Våra webbsidor har så kallad ”responsiv design” vilket innebär att de är anpassade till alla slags skärmar, mobiler, ipads och datorer.

Och att WordPress är ett system som lämpar sig för mycket mer än bara ”vanliga bloggar” bevisas av att CNN, Spotify, Esquire och Time (för att bara nämna några få exempel) är byggda på WordPress-plattformar. Dessutom: Google älskar WordPress! Det bevisas av hur högt sidor byggda i WordPress hamnar i sökresultaten. Att spendera pengar på att anlita en firma för att få hjälp med sökmotoroptimering behövs inte; den funktionen är redan inbyggd. När sidan väl är lanserad är det upp till dig att förse den med nytt innehåll så ofta som möjligt, då ökar du dina chanser att bli upptäckt av nya kunder.

Tveka inte att höra av dig för att få ett kostnadsförslag – våra priser är mycket konkurrenskraftiga – eller boka ett möte.

* CMS = Content Management System, eller innehållshanteringssystem på svenska.

Hör av dig för mer information eller en offertförfrågan!