Lite mer om… Webbsidor

Telegrafstationen skapar dynamiska, användarvänliga och snygga webbsidor för både små och stora behov. Med rätt design och ett tydligt budskap når du din målgrupp!

Vi bygger dynamiska webbsidor, framför allt med hjälp av CMS*-verktyget WordPress, där du som kund på ett enkelt sätt själv kan arbeta vidare och uppdatera din sida. Varje nytt uppdrag är just det – ett nytt uppdrag, så vi använder oss inte av färdiga mallar.

Bildgallerier, diskussionsforum och e-handelslösningar – eller bara en enkel sida som presenterar din verksamhet; inget jobb är för stort eller för smått!

Uppdatera själv eller låt oss göra det

Vi vill inte binda upp dig med månads- eller årsavgifter. Att vi använder oss av Open source-verktyg som WordPress, innebär för dig som kund att du inte kommer att vara låst till Telegrafstationen, du kan välja att fortsätta uppdatera din sida själv, eller anlita en annan konsult. Givetvis kan du också välja att låta Telegrafstationen ta hand om uppdateringar och allt annat som har med sidan att göra. Sex månaders fri support ingår i vilket fall som helst, och därefter erbjuder vi förmånliga “serviceavtal” på olika nivåer. Alltifrån att vi en gång om året kollar över sidan, uppdaterar virusskydd och ser till att du har senaste versionen av WordPress och andra viktiga tillägg, till att vi sköter alla uppdateringar och allt underhåll.

Våra webbsidor har så kallad “responsiv design” vilket innebär att de är anpassade till alla slags skärmar, mobiler, ipads och datorer.

Sökmotoroptimering ingår

Och att WordPress är ett system som lämpar sig för mycket mer än bara “vanliga bloggar” bevisas av att CNN, Spotify, Esquire och Time (för att bara nämna några få exempel) är byggda på WordPress-plattformar. Dessutom: Google älskar WordPress! Det bevisas av hur högt sidor byggda i WordPress hamnar i sökresultaten. Vi gör också en grundläggande sökmotoroptimering av din nya webbsida. När sidan väl är lanserad är det upp till dig att förse den med nytt innehåll så ofta som möjligt, då ökar du dina chanser att bli upptäckt av nya kunder.

Tveka inte att höra av dig för att få ett kostnadsförslag – våra priser är mycket konkurrenskraftiga – eller boka ett möte.

* CMS = Content Management System, eller innehållshanteringssystem på svenska.

Hör av dig för mer information eller en offertförfrågan!